Van depressie & beginnende burn- out naar een stralende krachtvrouw.

Vijf jaar geleden leek ik het voor de buitenwereld heel goed voor elkaar te hebben. Een druk sociaal leven, sportief, ‘vrijheid’ om te kiezen wat ik van mezelf wilde maken en druk bezig met een International Degree. Maar van binnen worstelde ik dagelijks met belemmerende gedachten. Mijn onzekerheden groeiden met de dag en zo verloor ik complete vertrouwen in mezelf en beïnvloedde dit elk aspect van mijn leven. Ik wist niet wie ik werkelijk was, waardoor ik niet mezelf kon zijn en liep compleet vast.
Ik ben opgegroeid in een omgeving waarin het belangrijk is om te doen wat hoort,

waarin je geprezen wordt om je prestaties en waarin logica boven gevoel staat. Geboren als HSP (Highly Sensitive Person) maar afgeleerd om te voelen door mijn omgeving. Al heel jong leerde ik me hieraan aan te passen en begrijp ik nu waarom ik als kind mij zo anders voelde. Mijn empathische, intuïtieve gaven waren namelijk toen al sterk. Ik leerde dus al snel dat mijn gevoel niet klopte (omdat de mensen in mijn omgeving zelf al afgescheiden waren van hun gevoel), dat ik beloond werd als ik maar goed nadacht (en dat kon ik wel) en dat gevoelens niet geuit of gevoeld moeten worden.

In de loop der jaren verloor ik het contact met mezelf, met wie ik werkelijk, diep van binnen ben. De manier waarop ik mijn wereld zag en mijn leven leefde was vanuit de survival mode, waardoor mijn body, mind en soul geen synchroniciteit hadden en het niet meer volhielden.

Waarom moet dit mij overkomen?

‘’Dat resulteerde in mijn mooiste cadeau in een lelijke verpakking; een persoonlijke crisis in de vorm van een depressie en beginnende burn-out. Een wake- up call. Dit was voor mij het keerpunt om mijn hart te gaan volgen en zo ging er een hele nieuwe wereld aan inzichten voor mij open.’’

If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always gotten.

Ik droomde ervan een krachtige, zelfverzekerde vrouw te zijn die gelooft in haarzelf en haar talenten. Om innerlijke rust te ervaren en te kunnen leven vanuit mijn hart in plaats van mijn verstand. Om los te breken van alle verwachtingen en patronen die mij niet meer dienen. Alleen geloofde ik niet dat het mogelijk was. Ik had geen besef over het feit dat ik mezelf in een slachtofferrol plaatste waardoor ik dus ook niet mijn mooiste leven kon creëren.

Totdat persoonlijke ontwikkeling en coaching op mijn pad kwamen..

De coaches in mijn leven hebben mij geholpen mijn weg terug te vinden en persoonlijke ontwikkeling heeft mij de kracht en het zelfvertrouwen gegeven om een leven te creëren die ik verdien. En niet alleen dat..

Ik durf te vertrouwen op mezelf.

Want wat als ik je vertel dat ik elke dag wakker word met een overweldigend gevoel van dankbaarheid. Dankbaarheid voor de vrijheid die ik heb om mijn leven te leiden op de manier die voor mij klopt. Om te luisteren naar wat mijn hart me ingeeft. Ik mag doen waarvoor ik bestemd ben, een gids zijn voor anderen die voelen dat hun leven niet is wat het hoort te zijn. Ik ben in staat om de hoogste highs en de diepste lows van het leven helemaal te voelen, zonder dat ik eraan ten onder ga.

‘’Het leven overkomt je niet. Jouw geluk ligt in jouw eigen handen. Eindelijk leerde ik terug te keren naar mezelf, mijn eigen waarheid te ontdekken, mijn hart te volgen no matter what en los te laten waar ik uit ben gegroeid. Mijn intuïtie leidde de weg naar het pad dat ik nu bewandel.’’

-Parwana Faqiri

Academisch Achtergrond

3-jarige opleiding Vitaliteitscoach op HBO-niveau. SRNO geaccrediteerd

Mental Coach

Natuurvoedingadviseur

Stress & Burn-Out coach

En nog vele cursussen en workshops gevolgd op gebied van coaching, stress en mindfulness.

En dat brengt me bij jou.

Persoonlijke ontwikkeling is de sleutel.

Er was destijds niemand die mij kon helpen los te breken en als er iets is wat ik zou veranderen aan mijn reis is dit het. Je hoeft je innerlijke reis namelijk niet alleen te bewandelen! Als je nu niks verandert ziet je leven er de komende jaren hetzelfde uit. Je kan vandaag nog de eerste stap zetten en ik ben vastberaden om jou hierin te helpen!

Gratis Groei Call